11 ANI fara Michael Jackson!

Fanii și comunitatea sa globala de admiratori se consoleaza zilnic cu muzica lui Michael Jackson. Azi se implinesc 11 ani de la plecarea ''Regelui Muzicii Pop'', dincolo de nori. A fost si va ramane un fenomen, un perfectionist ce sa dedicat muzicii de mic copil, care va ramane in istorie prin milioanele de albume vandute si sutele de concerte sustinute pe toata planeta.

''Eram pustan cand am reusit sa fiu prezent pe 1 Octombrie 1992, la primul concert Michael Jackson la Bucuresti. Nu stiam bine pe ce lume sunt, nu intelegeam nimic din Revolutia care trebuia sa ne fi schimbat vietile tuturor, nu aveam habar despre ce democratie se vorbea, dar stiam de M.J. si muzica lui. Vestea ca va sustine concert la București a isterizat si pus pe jar toata Romania. In ziua concertului cu cativa prieteni din acei ani, am reusit sa intram pe fostul stadion „23 August” (Actualul Stadionul National din Capitala), inca de la primele ore ale diminetii, care usor sa umplut pana la refuz cu peste 70.000 de oameni, veniti sa vada Mega Starul. Imi aduc aminte ca am avut norocul sa ma strecor si sa vad finalul acelui concert fabulos din tribuna VIP,  avand impresia ca sunt mai aproape ca oricine de ''REGE''. Cred ca a fost printre putinele concerte ample din România, incepand de la lumini, sunet, scenografie, transmisie muzicala si sute de oameni care pur si simplu lesinau in valuri, din cauza emotiilor, iar cei care se tineau cu firea nu se puteau abtine sa nu isi smulga parul din cap, urland „Michaeeeelllll!”. Scandalurile si subiectele negative avand ca subiect pe Regele muzicii pop nu cred ca isi mai au rostul, de a se discuta in acesti ani, (parerea mea)''.

Afisul din fotografie este de la concertul „Michael Jackson: Live in Bucharest – The Dangerous Tour” si face parte din arhiva mea personala!

Presa internationala se refera la primul concert din Bucuresti al lui Michael ca la cel mai important din cariera solistului, cu cel mai mare show, unde a cantat cele mai multe piese din repertoriu. De altfel,  „Michael Jackson: Live in Bucharest – The Dangerous Tour”, este singurul concert live pe DVD al artistului. HBO a refuzat sa dea detalii cu privire la contractul semnat cu MJ, dar specialistii din insustria muzicala estimeaza un deal în jurul sumei de 20 de milioane de dolari. Este pentru prima oara cand un concert de-al lui Jackson este difuzat integral la televizor, si cele peste doua ore de performance vor fi incluse hituri de pe toate cele patru albume solo are solistului, „Off the Wall”, „Thriller”, „Bad” si „Dangerous”, lansat recent”, scria „New York Times” în 1992.

 

Partener MEDIA Entertainment:

DaBravo & Damany Online

Vizionare placuta si asteptam parerile voastre despre acest proiect, mai jos in rubrica de comentarii!