Cati bani a generat scandalul dintre Alex Velea si Abi Talent

În urma analizei asupra datelor oferite în timp real de site-ul socialblade, observam ca Abi Talent a înregistrat o creștere cu 291% fața de media obișnuita pentru canalul sau de YouTube, ajungand la aproape 600.000 de subscriberi. E foarte important de punctat faptul ca tanarul artist nu a postat nimic pe cea mai mare platforma de streaming video din lume despre scandalul cu Alex Velea, ci a purtat razboiul pe pagina lui oficiala de Instagram.
 

Singura activitate a lui Abi talent pe canalul de YouTube a fost clipul piesei „Rolex”, lansat în prima zi din acest an. El a avut peste 8 milioane de vizualizari în ultimele 30 de zile ceea ce s-ar traduce prin încasari evaluate de Socialblade între 2.000 și 32.400 dolari. Marja destul de mare vine din faptul ca YouTube calculeaza diferit, în funcție de țara, valoarea încasarilor. În Romania, unde reclama online este la un nivel destul de scazut, se afla spre coada calasamentului. Altfel spus protejatul Anamariei Prodan a încasat nu mai mult de 8.000-  10.000 dolari în ultima luna.
 
Cați bani a bagat în „buzunar” Alex Velea?


În comparație cu rivalul sau, Alex Velea a caștigat mai mulți bani de la YouTube!  Iubitul Antoniei a acționat profesionit: el a publicat materiale video despre scandalul cu Abi Talent pe doua canale, repectiv: Alex Velea și Golden Boy Society. Pe primul, celebrul cantareț a postat un vlog, în care a povestit partea lui de adevar. Filmarea a fost publicata pe 16 ianuarie și a ajuns nr. 1 în trending pe YouTube și i-a adus 14.000 de noi abonați într-o singura zi! Media abonaților a sarit cu aproape 700% fața de o luna normala și i-a adus artistului un total de peste 200.000 de subscriberi. Canalul a înregistrat un plus de 2,5 milioane de vizualizari și un caștig net situat între 643 și 10.300 dolari. Calculand procentual, reiese ca pe canalul propriu, Alex Velea a scos 1.500 – 2.500 dolari în ultimele 30 de zile.

 Citeste AICI: Dani Mocanu FEAT Costi Ionita

Partener MEDIA Entertainment:

DaBravo & Damany Online

Asteptam parerile voastre mai jos in rubrica de comentarii!